Ένα ιδιαίτερο μενού για την Τσικνοπέμπτη στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”

24/02/2022 | 15:35

Σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”, αναφέρονται τα εξής:

Τη σημερινή ημέρα επιλέξαμε να προσφέρουμε ένα διαφορετικό μενού στους ασθενείς μας αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου μας που εφημερεύει. Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας το προσωπικό του νοσοκομείου μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον συνάνθρωπο που νοσηλεύεται.

Στα πλαίσια της σημερινής δράσης και υπό την επίβλεψη της Υπευθύνου του Τμήματος Κλινικής Διατροφής παρασκευάστηκαν γεύματα από τους σεφ και το προσωπικό του νοσοκομείου σε συνεργασία με τους σεφ και τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που νέοι άνθρωποι επισκέφθηκαν τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας και παρήγαγαν υψηλής αισθητικής και γεύσης μεσημεριανά γεύματα, με ιδιαίτερα πιάτα, για τους ασθενείς και τους εφημερεύοντες του νοσοκομείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το τμήμα γαστρονομίας με τους σεφ και σπουδαστές του, που σε συνεργασία με το τμήμα Κλινικής Διατροφής του νοσοκομείου και το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, φρόντισαν για αυτή την διαφορετική Τσικνοπέμπτη λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Η σημερινή εποχή επιβάλλει ομοθυμία και εγρήγορση, επιβάλλει εξωστρέφεια και αλληλεγγύη.  

 

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!