Αναγνώρισε το γιο της σε ληστεία και το είπε στην αστυνομία

 

 

Πριν από λίγες ημέρες ο 18χρονος Ζίον Μπράουν πήγε στον σταθμό του μετρό Van Buren Street στο Σικάγο. Όταν ο συρμός σταμάτησε έβγαλε ένα όπλο πήγε στο πρώτο βαγόνι, στη μηχανή και λήστεψε τον μηχανοδηγό.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Όμως το πρόσωπο του αν και καλυμμένο το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού. Η αστυνομία του Σικάγο που δεν είχε κανένα άλλο στοιχείο για τον ληστή, ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας πληροφορίες από όποιον γνώριζε κάτι.

Τον κατάλαβε ακόμη και με κουκούλα

Και τότε έγινε αυτό που φοβόταν ο Ζίον. Η μητέρα του τον αναγνώρισε έστω και με το πρόσωπο καλυμμένο. Όταν κάποια στιγμή ο Ζίον επέστρεψε σπίτι, τον φώναξε, του είπε ότι τον αναγνώρισε και χωρίς να φέρει καμία αντίσταση ο 18χρονος, τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Οι διαδικασίες για την ληστεία κινήθηκαν. Ο 18χρονος θα δικαστεί. Πάντως όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, το πιστόλι ήταν ψεύτικο, ενώ ο Ζιον επέστρεψε τα 118 δολάρια που είχε κλέψει από τον οδηγό της αμαξοστοιχίας.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης