“Άγιος Παΐσιος”: “Αν ανακαλέσει o Πέτρος Τατσόπουλος αποσύρουμε την αγωγή” – Τι απαντά ο συγγραφέας

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις απόψεις που έχει εκφράσει ο Πέτρος Τατσόπουλος σχετικά με τη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό». Μεταξύ άλλων, ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε εκκλησιαστικά θέματα, κατέθεσε σε βάρος του μήνυση και αγωγή ύψους 200.000 ευρώ.

Σήμερα, ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης της ιστοσελίδας ekklisia online μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN και εξήγησε γιατί κατατέθηκε μήνυση και αγωγή κατά του Πέτρου Τατσόπουλου. Όπως είπε, αν “ανακαλέσει τα περί Χρυσής Αυγής και νεοναζιστικών μορφωμάτων”, θα αποσυρθεί η αγωγή.

“Καλοπροαίρετα θα σας συνιστούσα να αρχίσετε να ετοιμάζετε τη δική σας υπερασπιστική τακτική, όταν ο εισαγγελέας θα σας καλέσει να εξηγήσετε αναρτήσεις σας εν μέσω πανδημίας τύπου “δεν κινδυνεύουμε αν μεταλάβουμε, ακόμη και αν κάποιος κακόβουλος ανακατέψει τη θεία κοινωνία με δηλητήριο” και να εγκαταλείψετε τα όνειρα θερινής νυκτός ότι εγώ μπορεί υπό οιουσδήποτε όρους να ανακαλέσω. Παραβλέπω το θράσος σας και σας το επαναλαμβάνω για να το εμπεδώσετε: με υποκείμενα σαν κι εσάς, σε μια ευνομούμενη χώρα, θα έπρεπε να συνομιλεί μονάχα ο εισαγγελέας, ο δικαστής και ο δεσμοφύλακας. Αριβεντέρτσι” απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

https://www.enikos.gr/

Διαβάστε επίσης