Πάτρα: Άγριο επεισόδιο βίας – Χτύπησε τη γυναίκα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους – Συνελήφθη ο δράστης (ΦΩΤΟ)

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ:

Συνελήφθη, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί, ο άνδρας που φέρεται να είναι ο δράστης του άγριου επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι άνδρες της Αμεσης Δράσης τον εντόπισαν στην περιοχή του Ρίου και άμεσα προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοοικογενειακής βίας στην οδό Ικτίνου στην Αγυιά προκάλεσε 34χρονος ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

Αφού χτύπησε βάναυσα την γυναίκα του με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, στη συνέχεια έβαλε και φωτιά στο διαμέρισμα.

Έσβησε μόνη της τη φωτιά

Η γυναίκα παρά την άσχημη κατάστασή της κατάφερε να σβήσει την φωτιά, ωστόσο είχε ειδοποιηθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συναγερμός στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του

Ο άνδρας εξαφανίστηκε ενώ η γυναίκα του υπέβαλλε μήνυση. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του από την Αστυνομία.

Δείτε τις φωτογραφίες του tempo24.news από το σπίτι του ζευγαριού:

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο βίας - Χτύπησε τη γυναίκα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους - Συνελήφθη ο δράστης (ΦΩΤΟ)Πάτρα: Άγριο επεισόδιο βίας - Χτύπησε τη γυναίκα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους - Συνελήφθη ο δράστης (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε παραλίες της Αχαΐας

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στα Τσουκαλαίικα – ΙΧ έπεσε πάνω σε φορτηγάκι, μία τραυματίας (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη