Νέο βίντεο παρουσιάζει την τουριστική φυσιογνωμία του Δήμου Καλαβρύτων

Σ’ ένα νέο βίντεο, διάρκειας περίπου δυο λεπτών, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο τουριστικής προβολής του Δήμου Καλαβρύτων www.discoverkalavrita.gr, «παρελαύνουν» στοιχεία που -συνοπτικά και με εικόνες- προέρχονται από την Ιστορία, τη φυσική ομορφιά, τις δραστηριότητες αναψυχής, τα τοπικά προϊόντα και την γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής.

Το βίντεο έχει επιμεληθεί η τεχνική ομάδα κατασκευής και υποστήριξης της ιστοσελίδας από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών). Οι δε εικόνες που φιλοξενούνται σ’ αυτό προέρχονται, κατά κύριο λόγο, από την πολύτιμη συμβολή και συνεισφορά δημοτών του Δήμου Καλαβρύτων αλλά και φορέων της περιοχής.

Μεταξύ των άλλων, σκοπός της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι μέσω κοινοποιήσεων στην κοινωνική δικτύωση να προβληθεί ευρύτερα η τουριστική φυσιογνωμία όλου του Δήμου Καλαβρύτων και οι δυνατότητες και επιλογές που παρέχονται στους επισκέπτες, 12 μήνες το χρόνο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεισέφεραν με φωτογραφικό υλικό στην δημιουργία αυτού του νέου βίντεο καθώς και το μουσικό σχήμα «Χοροσταλίτες» που έγραψαν αφιλοκερδώς τη μουσική, και να σημειώσω ότι είναι σημαντικό, οι φίλοι των Καλαβρύτων, οι κάτοικοι της περιοχής, όλοι μας, με κοινοποιήσεις του βίντεο στους ατομικούς μας λογαριασμούς στην κοινωνική δικτύωση να γίνουμε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια τουριστικής προβολής της περιοχής», αναφέρει σε δήλωση του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων Λεωνίδας Βασιλόπουλος.

Η νέα ιστοσελίδα τουριστικής προβολής του Δήμου Καλαβρύτων www.discoverkalavrita.gr παρουσιάζει ήδη σημαντική επισκεψιμότητα, αποτελώντας πλέον την πιο ολοκληρωμένη εικόνα προβολής της περιοχής στο Διαδίκτυο. «Και διαρκώς εμπλουτίζουμε την ιστοσελίδα, προσθέτουμε νέο περιεχόμενο, δίνουμε όλο και περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες μας», υπογραμμίζει ο κ. Βασιλόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης