Πάτρα - Κορονοϊός: Κέρδισε τη μάχη η 32χρονη λεχώνα - Μετά από 20 ημέρες παίρνει το παιδί της αγκαλιά

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Τα χαμόγελα επιστρέφουν ξανά στα πρόσωπα της οικογένειας της 32χρονης λεχώνας, που έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας".

Μετά από σχεδόν 20 ημέρες διασωλήνωσης, η κατάστασή της παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν στην αποσωλήνωσή της, με τον οργανισμό της να ανταποκρίνεται θετικά.

Ανεμβολίαστη με υποκείμενο νόσημα

Η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αφού όταν ήταν έγκυος ακόμα, εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό, ούσα ανεμβολίαστη και αντιμετωπίζοντας υποκείμενο νόσημα.

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, οδήγησε τους γιατρούς της να ζητήσουν εσπευσμένα την γέννηση του παιδιού με καισαρική τομή, καθώς βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή η δική της αλλά και του παιδιού.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τοκετού η μητέρα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από τις 23 Ιανουαρίου.

Πλέον, κερδίζοντας τη σκληρή μάχη με τον κορονοϊό, θα μπορεί να αντικρύσει ξανά τα αγαπημένα της πρόσωπα και κυρίως να πάρει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, το μωρό που έφερε στον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ