Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών – Στην Ασφάλεια Αττικής ο φάκελος της υπόθεσης (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Πιθανότατα, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση

ΝΕΟΤΕΡΑ 16.02

Ειδικό όχημα από την Πάτρα μεταφέρει αυτήν την ώρα στην Αθήνα ολόκληρο τον φάκελο της υπόθεσης των θανάτων των παιδιών Δασκαλάκη.

Ο φάκελος περιέχει όλες τις εξετάσεις, τις καταθέσεις κ τις ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους όλων των παιδιών.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14.00

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει την Πάτρα, όπου μία οικογένεια έχασε και τα τρία της παιδιά μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και γι’ αυτό η Εισαγγελία της Πάτρας διαβίβασε τον φάκελο με την προκαταρκτική στην Ασφάλεια Αττικής. Πιθανότατα, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ληφθούν καταθέσεις από τους γιατρούς που εξέτασαν τα παιδιά τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα, ενώ αναμένονται οι αναλύσεις των τοξικολογικών εξετάσεων του παιδιού, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Επίσης, θα ανασυρθούν τα πορίσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς των παιδιών, ενώ εκ των πραγμάτων από τη στιγμή που αναλαμβάνει την υπόθεση το ανθρωποκτονιών θα ερευνηθεί και ο ρόλος τους.

 

Οικογένεια Δασκαλάκη: Βάλτε τέλος στη διασπορά ανακριβειών-Ικανοποίηση για την έρευνα της Εισαγγελίας για τους θανάτους των παιδιών τους

Πάτρα: Μυστήριο με το θάνατο τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια – Παρενέβη εισαγγελέας

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ