Νικολόπουλος: Να αγοράσει ο Δήμος Πατρέων Κορινθιακή Σταφίδα και να διανείμει στα σχολεία

 

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Νίκου Νικολόπουλου αναφέρεται ότι:

Την Δευτέρα 7/2/2022 ο Δήμαρχος Πατρέων επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αιγιαλείας, εκφράζοντας δια λόγο τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στα αιτήματά τους.  

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» πιστεύουμε, ότι εκτός των ανέξοδων ευχολογίων και καταγγελιών, που ο Δήμαρχος  έχει στην καθημερινή ατζέντα στις διεκδικήσεις κοινωνικών ομάδων, οφείλει να κάνει και πράξεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω τον καλούμε δημόσια ώστε η Δημοτική Αρχή Πάτρας, έστω και με τη σύνηθες διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, να προχωρήσει στην αγορά Κορινθιακής Σταφίδας από την Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, για να την διανείμει στους Μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλει και στην οικονομική στήριξη των Αγροτών, καθώς επίσης θα την προωθήσει και ως σνακ, στο καθημερινό διαιτολόγιο των νέων.

Ελπίζουμε να γίνει αποδεκτή από τον Δήμο Πατρέων η παραπάνω πρόταση της Δημοτικής μας Παράταξης και να μην αποτελεί, η επίσκεψη του Δημάρχου, ένα ακόμη θεατρικό σήριαλ και εμπαιγμός και προς τους αγρότες.

 



 

Διαβάστε επίσης