Ο Δήμος απαντά στην “Ωρα Πατρών” για την ανεργία

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων αναφέρει:

Προκαλεί θυμηδία το γεγονός, πως η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πατρέων, ο οποίος να θυμίσουμε ότι κυβέρνησε τη χώρα κατά τα έτη 2015 – 2019, καταγγέλλει ότι η Δημοτική Αρχή είναι αυτή που δεν έχει επιλύσει το θέμα της ανεργίας στην πόλη.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί πολλάκις την παράταση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, έστω και για τέσσερις μήνες, καθώς και την προκήρυξη μόνιμων θέσεων εργασίας για το Δήμο της Πάτρας.

Κατά τα άλλα, το γεγονός πως τη λύση για την ανεργία η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ την ψάχνει στην ανάπτυξη για λογαριασμό του κεφαλαίου και σε «μεγάλα γεγονότα» ευρωενωσιακής έμπνευσης, δε μας κάνει εντύπωση. Παρόλα αυτά, η επίκληση των ενεργειακών κοινοτήτων, που ήδη έχουν αποδειχθεί όχημα εξαπάτησης του λαού, είναι προκλητική, τη στιγμή που η ενεργειακή φτώχεια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!