Αίγιο: Μπλόκο διαρκείας σήμερα από τους αγρότες στην εθνική οδό!

 

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα είναι οι αγρότες του Αιγίου οι οποίοι, με μπροστάρη τον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας», βγαίνουν σήμερα Δευτέρα ξανά στους δρόμους απαιτώντας να ικανοποιηθούν οι διεκδικήσεις τους.

Οι αγρότες, όπως ανακοίνωσαν, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με την πραγματοποίηση συγκέντρωσης αυτή τη Δευτέρα 7 Φλεβάρη, στις 11πμ, στον κόμβο Μεγανίτη στην παλαιά εθνική οδού Πατρών – Αθηνών, ενώ προετοιμάζονται και για κλείσιμο της νέας εθνικής οδού..

Αίτημα της συγκέντρωσης της Δευτέρας είναι η λήψη μέτρων στήριξης των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας, με κατώτερη εγγυημένη τιμή για το προϊόν, όπως και για τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα. Παράλληλα εκφράζουν τη θέλησή τους να κλιμακώσουν την πάλη τους, σε συντονισμό και με τους συναδέλφους τους παραγωγούς στη Δυτική Ελλάδα και σε όλη τη χώρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή που μας πέρασε, 30 Ιανουαρίου, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο Αίγιο όπου τα μέλη του αποφάσισαν σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ότι «ο αγώνας είναι μονόδρομος και η πιο σκληρή μορφή του επιτακτική ανάγκη, ώστε να μπει φραγμός στην αντι-αγροτική πολιτική της κυβέρνησης που έχει εξαθλιώσει τις τιμές των αγροτικών προϊόντων καταδικάζοντας τον αγροτικό κόσμο να ζει με ψίχουλα ή να εγκαταλείψει την παραγωγή του».

Κινητοποίηση στην Ηλεία

Σήμερα, Δευτέρα θα γίνει προσυγκέντρωση στη Μαραθιά με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα προκειμένου να ξεκινήσει και στο νομό κινητοποίηση για την ακρίβεια που πλήττει τους αγρότες. 

Οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ