Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε -11,1 βαθμούς Κελσίου

05/02/2022 | 18:11

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr

 

Παγετός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το θερμόμετρο να πέφτει σήμερα νωρίς το πρωί κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ήταν σε Νευροκόπι, Φλώρινα και Κοζάνη.

Αναλυτικότερα, στο Νευροκόπι (-11,1 βαθμοί Κελσίου), στο Περιθώρι Νευροκοπίου (-10,9), στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-9,7), στη Φλώρινα (-9,1), στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-8,1), στο Νέο Καύκασο Φλώρινας (-8,1), στο Βώλακα Νευροκοπίου (-8,1) και στη Βλάστη Κοζάνης (-7,5 βαθμοί).

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ