Στο χειρουργείο μετά το Survivor ο Θανάσης Βισκαδουράκης

 

 

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor γύρισε κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και προσπαθεί να βρει τους παλιούς του ρυθμούς.

Ωστόσο ο Θανάσης Βισκαδουράκης χθες βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι ώστε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση καθώς έσπασε το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού του σε έναν αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μίλησε για το χειρουργείο στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».
«Καλώς σας βρήκα. Πονάμε και υποφέρουμε. Μετά την κόντρα Βαλάντη – Μυριέλλα έδωσα μια πολύ δυνατή κλωτσιά στο ψυγειάκι, γύρισα όλο το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα.  Για τα έξοδα της επέμβασης, θα ενημερώσω μετά την Acun Media και τον ΣΚΑΙ. Η Κατερίνα μου μαγείρεψε γιουβαρλάκια. Με τον Γιωρίκα φαάγαμε όλα τα φαγητά της Ισπανίας στη Μαδρίτη. Η σχέση της Μυριέλλας – Κατσαούνη είναι…διαφημίσεις. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο φιάσκο. Ο Γιωρίκας έχει μπει στην καρδιά μου. Του είπα να τον παντρέψω, μου είπε να του βαφτίσω το παιδί», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Πριν από λίγη ώρα, η Κατερίνα Βισκαδουράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο μέσα από το δωμάτιο της κλινικής.

Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, ο ηθοποιός έχει δεμένο το πόδι του.
«Καλημέρα και από εμάς», έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Θανάση Βισκαδουράκη.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης