Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

 

Κριός
Υποδέξου αισιόδοξα τον μήνα με το νέο φεγγάρι να λειτουργεί βοηθητικά για τα σχέδιά σου. Αυτή η νέα Σελήνη σου παρέχει την αίσθηση της δύναμης για να προχωρήσεις μπροστά. Οι στόχοι που περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τη δημιουργία συνδέσεων με τους άλλους, την ένταξη ή την ενίσχυση των δεσμών σε ένα ομαδικό έργο και την καλλιέργεια καλής θέλησης, είναι στο επίκεντρο αυτού του κύκλου που ξεκινά σήμερα. Μπορείς να βρεις τα κοινά σημεία και στοιχεία για να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, κοίτα μπροστά και διέγραψε το παρελθόν οριστικά.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια σε θέματα καριέρας και φήμης αν και είναι καλύτερο να κάνεις τις  νέες προσπάθειές σου σιγά σιγά, με τον Ερμή ανάδρομο για μερικές μέρες ακόμα. Αυτή η νέα Σελήνη σου δίνει κίνητρα καθώς ενθαρρύνει το μακροπρόθεσμο όραμα και προτρέπει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου. Υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή αρκεί να τις αντιληφθείς.

Δίδυμοι
Σκέφτεσαι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αλλάξεις τη ρουτίνα σου και η σημερινή νέα Σελήνη αυξάνει τα κίνητρά σου. Μια απόδραση ή εμπειρία που διευρύνει το μυαλό σου μπορεί να είναι στο προσκήνιο και να είναι μια πραγματική ανανέωση. Οι αναταράξεις και η ανησυχία σε παρακινούν να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται για λίγες μέρες ακόμα ανάδρομος και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις δηλώσεις σου.

Καρκίνος
Με τη σημερινή νέα Σελήνη θα αναθεωρήσεις τις προσκολλήσεις σου και μπορεί να αποκτήσεις έναν υποστηρικτή ή να ακούσεις μια καλή συμβουλή. Με αυτό το νέο ξεκίνημα είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα για το ποιες πτυχές του εαυτού σου πρέπει να μεταμορφώσεις ώστε να μπορείς να προχωρήσεις νιώθοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η πιο αποτελεσματική διαχείρισης των οικονομικών σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου εξαρτάται καθαρά και μόνο από εσένα.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται ακριβώς στο απέναντι ζώδιό σου σηματοδοτώντας αλλαγές στις σχέσεις και δίνοντάς σου νέα ενέργεια για να βρεις περισσότερη αρμονία στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μια νέα ή ανανεωμένη σύνδεση ή να βιώσεις νέες διαπραγματεύσεις και ένα ισχυρό συναίσθημα για αυτό που πραγματικά θέλεις. Πριν όμως ξεκινήσεις κάτι εκ νέου καλό θα ήταν να αναζητήσεις λύσεις ή ένα κλείσιμο σχετικά με το παρελθόν. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται καθαρά και μόνο από τις δικές σου επιλογές.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη σε παρακινεί να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και η βελτίωση της καθημερινότητας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Θα μπορούσες να αγαπάς αυτό που κάνεις και να φέρνεις νέα, πιο δημιουργική, πιο χαρούμενη ενέργεια στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Βάλε ή αναθεώρησε τις προτεραιότητες σου και φρόντισε να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, είναι μια σημαντική στιγμή που θα πρέπει να κοιτάξεις μπροστά.

Ζυγός
Η νέα Σελήνη σήμερα μπορεί να σου ανοίξει πόρτες σε ρομαντικά και δημιουργικά επίπεδα. Αποφάσισε να ακούς την καρδιά σου, να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά ή να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου πιο συχνά. Αυτό το νέο φεγγάρι προτείνει νέες κατευθύνσεις ή ξεκινήματα που σχετίζονται με χόμπι ή ελεύθερο χρόνο και σε παρακινεί να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να παίξεις ή να ακολουθήσεις δημιουργικές και εκφραστικές δραστηριότητες. Συγκράτησε την παρορμητικότητά σου σε θέματα που αφορούν στο συναίσθημα.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει έντονη εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια. Ασυνήθιστες ή προηγούμενες θαμμένες επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν και να σε παρακινήσουν για να βρεις νέους τρόπους να εκφράσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Απολαμβάνεις όμορφες αναμνήσεις ή δραστηριότητες που εστιάζουν στην άνεση, την ασφάλεια και την οικειότητα. Έχεις την τάση να αναζητάς ουσιαστικές αλλαγές τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών και μπορεί να διεγείρει μια έντονη επιθυμία να ακουστείς, να ξεκινήσεις ένα νέο έργο ή να απολαύσεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σου. Η παρόρμηση να προσεγγίσεις τους άλλους και να προσθέσεις μεγαλύτερη ποικιλία στη ζωή σου σε κάνουν να γοητεύεσαι από νέες ιδέες και δραστηριότητες. Μοιραστείτε ανάγκες και επιθυμίες με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, ενίσχυσε την κοινωνικότητά σου.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να τροφοδοτήσει τον ενθουσιασμό και την ορμή σου για να λάβεις δράση σε προσωπικά θέματα. Σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις περισσότερη από την ενέργειά σου στο να χτίσεις τη ζωή σου με δημιουργικούς τρόπους και να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει πιο ασφαλής και άνετος. Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν ευκαιρίες να γίνεις πιο παραγωγική και να χρησιμοποιήσεις καλύτερα τα ταλέντα σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου για να ξεκινήσεις από την αρχή ή να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Οι άλλοι σε προσέχουν, κάτι που μπορεί να σε παρακινήσει περαιτέρω να κάνεις προσπάθειες για να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερη. Ένα νέο θέμα ή κίνητρο στα εργασιακά ενεργοποιεί τον εγωισμό και τις φιλοδοξίες σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου απογειώνει το πάθος. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε να περνάς απλά καλά χωρίς προβληματισμούς, ενοχές και αναζητήσεις.

Ιχθείς
Με τη σημερινή νέα Σελήνη ξεκινά μια περίοδος εστίασης στην απαραίτητη ξεκούραση. Είναι επίσης μια περίοδος επιστροφής, διευθέτησης καρμικών χρεών και αναζήτησης επιθυμιών και αναγκών. Η παρόρμηση να βρεις συναισθηματική ηρεμία θα είναι εμφανής είτε αυτό έρχεται φυσικά σε εσένα είτε οι περιστάσεις σε ωθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια πνευματική ανανέωση θα διευκολύνει τους εργασιακούς στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή έρχεται σε προτεραιότητα και σε προβληματίζει.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης