The Chase: Όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή»

 

 

«Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» είναι ένας από τους τέσσερις Chasers  τους οποίους απολαμβάνουμε στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA «The Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου, σήμερα το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το πώς προέκυψε το ψευδώνυμό του και τι είχε προτείνει ο ίδιος, ενώ ανέφερε ότι του αρέσει πολύ η γαστρονομία και η μαγειρική.

Για τη συμμετοχή του στο «The Chase», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» σχολίασε ότι είναι παλιός παίκτης τηλεπαιχνιδιών. «Έχω παίξει σχεδόν σε όλα (σ.σ. τα τηλεπαιχνίδια). Ήρθε η ώρα τώρα να περάσω στην απέναντι πλευρά, να πάρω την προαγωγή μου και να παιδεύω εγώ τους παίκτες.», είπε.

Το ψευδώνυμο «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» 

Ο Ηλίας Αλεξίου εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής την επιλογή του ψευδώνυμου «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής»: «Σκεφτήκαμε να με πούμε “Άγιο Βασίλη”… αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ενέπνεα πολλή σοβαρότητα με αυτό το ψευδώνυμο κι έτσι το αλλάξαμε».

Η αγάπη του για τη μαγειρική 

Ο… παντογνώστης Chaser δήλωσε ακόμα ότι του αρέσει η γαστρονομία και η μαγειρική. «Μαγειρεύω εγώ αρκετά στο σπίτι, και πολύπλοκες συνταγές. Κάτι παστίτσια και κάτι μουσακάδες είναι εύκολα για εμένα…», συμπλήρωσε.

Λίγα λόγια για τον Ηλία Αλεξίου 

Μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως Ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων. Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία. Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες, καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ