Γιακουμάκης: «Δεν με νοιάζει πως σκοράρω»

Η ψυχολογία των «Κελτών» είναι στα... ύψη

Ικανοποιημένος που βοήθησε τη Σέλτικ να πάρει τη νίκη κόντρα στη Χαρτς (2-1) δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Με σημερινές δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «καθολικών», ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που συνέβαλε στην επικράτηση της Σέλτικ.

 

Επίσης, επισήμανε ότι η ψυχολογία των «Κελτών» είναι στα... ύψη και υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου.

«Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα και την ομάδα. Πήραμε τη νίκη σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και ήθελα να σκοράρω σε αυτού του είδους το ματς» είπε αρχικά ο Γιακουμάκης και συνέχισε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ και αυτό θα είχε κάνει το αποτέλεσμα πιο εύκολο για μας. Στο τέλος, ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά μάθαμε πολλά. Είναι μια μεγάλη νίκη και προχωράμε. Για μένα, δεν με νοιάζει πως σκοράρω, το γκολ είναι γκολ. Ακόμη κι αν είναι ένα σπρώξιμο της μπάλας στα δίχτυα από κοντά ή ένα σουτ από μακρινή απόσταση, για μένα είναι το ίδιο».

Όσον αφορά τη σεζόν του στη Σέλτικ, αλλά και την ομάδα ο 27χρονος στράικερ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βοηθάω και αυτός ήταν ο στόχος μου από το καλοκαίρι. Είμαι υγιής τώρα και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδας. Αισθανόμαστε καλά, η αυτοπεποίθησή μας είναι πραγματικά ψηλά και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα και ο στόχος τώρα είναι να συνεχίσουμε και να το κατακτήσουμε».

 

ΑΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ