Γιάννης Τσιμιτσέλης: Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου

Ένα ιδιαίτερο ζήτημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί γονείς οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να χωρίσουν και να δώσουν τέλος στον γάμο τους, έθεσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Αυτός κι ο Άλλος” ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την κόρη του Εύα, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη, και σε ερώτηση για το αν ως πατέρας είναι εκείνος που θέτει τα όρια, ο ίδιος απάντησε πως η κόρη του βάζει τα όρια και όχι εκείνος.

“Γίνεται ό,τι θέλει η κόρη μου, δεν υπάρχουν όρια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ ερωτηθείς για το αν τον πληγώνει που είναι πατέρας του Σαββατοκύριακου, ο ίδιος απάντησε: “Με πληγώνει αλλά έγινε αναγκαστικά αυτό”.

“Δεν μπορείς να μείνεις σε έναν γάμο για το παιδί. Σίγουρα το παιδί προηγείται στα πάντα στη ζωή σου, αλλά έχεις να ζήσεις και εσύ τα υπόλοιπά σου χρόνια. Και δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν ζει καλά να προσφέρει και κάτι καλό στο παιδί. Θα σε βλέπει το παιδί ότι δεν περνάς καλά, θα το νιώθει. Και είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε και πολύ πιο εξελιγμένα μοντέλα από ότι εμείς, έχουν διαφορετικά ερεθίσματα και καταλαβαίνουν πολλά παραπάνω πράγματα”, δήλωσε στη συνέχεια συζητώντας με τους παρουσιαστές το πότε πρέπει ένα ζευγάρι να οδηγείται στην επιλογή του διαζυγίου.