Πάτρα – κορονοϊός: Ανησυχητική “έκρηξη” νοσηλειών σε παιδιά – Γέμισε σχεδόν η παιδιατρική κλινική του Ρίου

 

Ανησυχητική αύξηση των νοσηλειών παιδιών που ασθενούν από κορονοϊό, κατεγράφη χθες στο ΠΓΝΠ προκαλώντας εύλογη ανησυχία.

Σύμφωνα με στοιχεία ενώ μέχρι τώρα νοσηλεύονταν 4 παιδιά, στην χθεσινή εφημερία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ο αριθμός εκτινάχθηκε στα 10, με αποτέλεσμα να γεμίσει σχεδόν η παιδιατρική κλινική.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η πίεση στο σύτημα υγείας καθώς πλέον οι νοσηλείες συνεχώς παραμένουν σε υψηλά επίπεδα , με αποτέλεσμα μάλιστα και 8η κλινική να λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για ασθενείς με κορονοϊό, στο νοσοκομείο Ρίου.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες νοσηλεόντσι στο δύο νοσοκομεία της Πάτρας 228 ασθενείς.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο 117 βρίσκονται σε απλές κλίνες, 10 παιδιά στην παιδιατρική κλινική, 5 στην ΜΑΦ και 12 στην ΜΕΘ.
Ενώ στο “Αγ. Ανδρέας” 84 συμπολίτες , εκ των οποίων οι 8 στην ΜΕΘ

Μπισκότα με μήλο
17/11/2025 | 09:14

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο