Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

 

Κριός
Είσαι στραμμένη προς το μέλλον και η θετική ενέργεια είναι μαζί σου. Είσαι στα καλύτερά σου, αν οι δραστηριότητες σου επιτρέπουν να κινηθείς λίγο. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα ιδανική για να εστιάσεις στα θετικά και αναζωογονητικά στοιχεία της ζωής σου. Η αποτελεσματικότητα σου στην επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να δεθείς με κάποιον συνεργάτη ή ερωτικό σύντροφο. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον κατηγορείς για τα λάθη του παρελθόντος. Καιρός να αφήσεις τις ευαισθησίες σου πίσω ή να τις ξεπεράσεις.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδανικές για την αναγνώριση ουσιαστικών συνδέσεων που θα σου επιτρέψουν να λύσεις προβλήματα και να ανακαλύψεις λόγους και κίνητρα. Η σημερινή έμφαση δίνεται στα συναισθήματα, στους στενούς δεσμούς, τα όνειρα και τον εσωτερικό κόσμο σου. Οι άνθρωποι στρέφονται σε σένα για φροντίδα και καθοδήγηση και είσαι πιο προσιτή. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για μερικές μέρες και είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς τις ιδέες σου. Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματα σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη στα εργασιακά τόσο των συνεργατών, όσο και των ανώτερων σου. Καθώς προχωρά η μέρα θέλεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Οι ενέργειες της ημέρας προάγουν την παραγωγικότητα και ένας άνετος ρυθμός σου ταιριάζει. Είναι πιθανό να βρεις άλλους, ιδιαίτερα έναν φίλο ή σύντροφο, κάποιους πιο άμεσους, ανοιχτούς και συμπαθητικούς ανθρώπους. Απολαμβάνεις το να δείχνεις την υποστήριξη και τη φροντίδα σου στους άλλους, αρκεί να μην ξεχνάς να προστατεύεις τον εαυτό σου. Η υπερπροσφορά σε αδικεί κυρίως στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Η Σελήνη μετακομίζει στον παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου για μερικές μέρες και τα δημιουργικά στοιχεία σε βοηθούν να εμπλακείς συναισθηματικά. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να εξελίξεις μια επιχείρηση ή ένα έργο, καθώς συντονίζεσαι με τις επιπλέον πινελιές και λεπτομέρειες που κάνουν ή αποτελούν κάτι ξεχωριστό. Η εργασία και η υγεία μπορεί να ωφεληθούν καθώς βλέπεις την ευρύτερη εικόνα. Αρχίζεις να ανακαλύπτεις τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες και έτσι οδηγείσαι σε ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού και μπορείς να επωφεληθείς από κάποια ενδοσκόπηση σήμερα και αύριο. Αυτή η διέλευση προάγει μια τάση σου για απομόνωση. Η έρευνα ή η δημιουργία ξεχωριστών ιδεών και προοπτικών μπορεί να είναι πιο αποδοτική. Αισθάνεσαι πιο δυνατή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι αυτό ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αυτό κάνει τη μέρα σου ιδανική για αναζήτηση καθοδήγησης. Είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής ιδιαίτερα σε ότι αφορά στο συναίσθημα. Λαμβάνεις υποστήριξη μέσω των συζητήσεων στα εργασιακά. Ίσως ανακαλύψεις τον τρόπο που μπορείς να διαχειριστείς τον ελεύθερο χρόνο σου και να διευκολύνεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σου και μεταβαίνει στον τομέα των πόρων σου για μερικές μέρες στρέφοντας την προσοχή σου στην ανάγκη σου για άνεση. Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για μια συνάντηση ή για να συνειδητοποιήσεις τις δυνατότητες του μυαλού σου. Έχεις την τάση να αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου απέναντι στον αγαπημένο σου κι αυτό βελτιώνει τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, πέτα ότι περιττό και ψυχοφθόρο από τη ζωή και τη σκέψη σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και σήμερα, αλλά και αύριο είναι ιδανικές μέρες για να τιμήσεις τις συναισθηματικές και προσωπικές σου ανάγκες. Η προσωπική σου ζωή είναι σε πρώτο πλάνο, για αυτό και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Επιθυμείς περισσότερη οργάνωση και ασφάλεια στη ζωή σου όμως θέτοντας τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Εάν είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Αιγόκερος
Με τη μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου για μερικές μέρες είσαι πιο ικανή να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να ελέγξεις τις αδυναμίες σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναγεννήσεις και να αποκαταστήσεις τις συναισθηματικές σου τράπεζες ενέργειας. Τα ενθαρρυντικά λόγια στα εργασιακά σε κάνουν να εκφράζεις τον εαυτό σου πιο δημιουργικά. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα αναγνωρίζοντας τις δικές σου ανάγκες. 

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των ονείρων σου, των φιλιών και των ελπίδων σου ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου για συντροφιά χωρίς κριτική. Η συνεισφορά είναι ικανοποιητική αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Είσαι πολυμήχανη, μυρίζεσαι ευκαιρίες και πιθανότατα ανακαλύπτεις κάποια ωραία ευρήματα. Ωστόσο κάποια αξιολόγηση είναι πολύτιμη τόσο για τα σχέδια και τους στόχους σου, όσο και για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και επιθυμείς περισσότερες λεπτομέρειες και δομές. Είσαι πιο προσανατολισμένη στους στόχους σου και οι ηγετικές δυνατότητες σου είναι σε καλή κατάσταση καθώς η παραγωγικότητα σου αυξάνεται. Καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να σκεφτείς πιο σοβαρά το παρελθόν ή να επαναξιολογήσεις πρόσφατα γεγονότα. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης