Ζωγράφου: Τραγικές εικόνες – Σέρνουν φέρετρο στα χιόνια με «όχημα» μια κουβέρτα (BINTEO)

Ελλάδα 2022 και η εικόνα είναι αυτή: Τρεις μέρες μετά το «χτύπημα» της σφοδρής κακοκαιρίας -που προκάλεσε τόσα και τόσα προβλήματα- στου Ζωγράφου προσπαθούν να μεταφέρουν ένα φέρετρο σε κλειστούς από χιόνια δρόμους…

Το βίντεο κάνει το γύρο των social media και δείχνει τις απεγνωσμένες προσπάθειες μεταφοράς ενός φερέτρου στου Ζωγράφου, σε μια γειτονιά μια «ανάσα» από το κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο από την ομάδα «Μένουμε Ζωγράφου» μαρτυρά τις συνέπειες του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και είχε ως αποτέλεσμα πολίτες να εγκλωβιστούν τόσο στα σπίτια τους όσου και σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Αττική Οδός.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Facebook, φαίνεται η προσπάθεια τριών ανδρών να μετακινήσουν στα χιόνια το φέρετρο με τη βοήθεια μίας κουβέρτας.

Τι συνέβη στου Ζωγράφου

Ο φωτογράφος Γιάννης Βελισσαρίδης είδε με τα μάτια του το περιστατικό και περιέγραψε όσα είδε στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega.

«Είχα βγάλει το σκυλάκι μου βόλτα πάνω στην περιοχή του νεκροταφείου Ζωγράφου και ξαφνικά βλέπω ένα φέρετρο μπροστά στον δρόμο, στο κομμάτι που τελειώνει ο πάγος. Σταματάει μία νεκροφόρα, κατεβαίνουν δύο τρεις, πιάνουν τον νεκρό, τον βάζουν μέσα και σηκώνονται και φεύγουν», είπε.

Μάλιστα, επειδή ο δρόμος είχε καλυφθεί από πάγο οι άνδρες επιχείρησαν να βάλουν μία κουβέρτα κάτω από το φέρετρο και να το σύρουν.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες