Τραγωδία: Δύο 18χρονοι νεκροί σε τροχαίο

26/01/2022 | 15:20

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Κω. Συγκεκριμένα τζιπ στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε από γεφύρι της περιοχής.

 

Σύμφωνα με το kosnews24, το αυτοκίνητο από την πτώση τούμπαρε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 18χρονου και τον τραυματισμό των άλλων δύο.

Ο ένας εκ των δύο τραυματιών (18 χρονών και αυτός) υπέκυψε στα τραύματα του λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Κω.

Όπως είναι γνωστό από τις 6 το απόγευμα έγινε προσπάθεια διακομιδής του παιδιού στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Λίγο πριν την πτήση όμως  παρατηρήθηκε πολύ χαμηλή πίεση του παιδιού και τελικά επέστρεψε πίσω στο Νοσοκομείο Κω όπου και κατέληξε.

Τους νεαρούς απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, ενώ το ΕΚΑΒ με τη συνοδεία αστυνομίας μετέφερε στο νοσοκομείο τους τραυματίες.

 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της