Κακοκαιρία - Σχολεία: Χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα Τρίτη οι μαθητές σε Αχαΐα - Ηλεία - Αιτωλοακαρνανία

 

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

To tempo24.news επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ΔΕ θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση την Τρίτη, σε ΟΛΑ τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δημόσια και ιδιωτικά) για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων:

– Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

– Self tests δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Διαβάστε επίσης