Πάτρα-Ληστεία: Τους απείλησαν και τους έδεσαν-Τρόμος για τους δύο υπαλλήλους των ΕΛΤΑ-"Επαγγελματίες" οι κουκουλοφόροι

Οι δράστες αφαίρεσαν περίπου 20.000 ευρώ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Τον τρόμο έζησαν σήμερα το πρωΐ οι δύο υπάλληλοι των ΕΛΤΑ στα Βραχνέικα όταν είδαν τους δύο κουκουλοφόρους να εισέρχονται στα γραφεία τους για να κάνουν ληστεία.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία και οι δύο ληστές κρατούσαν όπλα, τους ακινητοποίησαν τους έδεσαν και περίμεναν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό (περίπου 20.000 ευρώ) και στη συνέχεια φαίνεται να αποχώρησαν από το σημείο με ξεχωριστά μέσα, μάλλον δίκυκλα.

Σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη ληστεία θεωρείται σοβαρή σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι δύο άνδρες και την ψυχραιμία την οποία έδειξαν. Αν μη τι άλλο δηλαδή δεν θεωρούνται ερασιτέχνες, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news αναζητείται ήδη οπτικό υλικό από παρακείμενα οικήματα και επαγγελματικούς χώρους προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος που διέφυγαν και ίσως κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

Οι αστυνομικοί σε αυτές τις περιπτώσεις δίνουν μεγάλη σημασίοα στο υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες και λιγότερο στις μαρτυρίες των θυμάτων, δεδομένου οτι στη διάρκεια μίας ληστείας επικρατεί πανικός και τρόμος, συναισθήματα που δεν επιτρέπουν ψύχραιμες αφηγήσεις και περιγραφές για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης