Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Σούπα» το ντέρμπι

 

Ντέρμπι χωρίς νικητή. Ή μάλλον ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους, με νικήτρια την Ίντερ.

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, Μίλαν και Γιουβέντους «κόλλησαν» στο 0-0 και ουσιαστικά… έχασαν και οι δύο, καθώς οι «ροσονέρι» έμειναν στο -5 από την Ίντερ, ενώ οι «μπιανκονέρι» στο -2 από την 4η Αταλάντα.

Με το μυαλό στα μετόπισθεν μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες… Τόσο οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιόλι, όσο και αυτοί του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπήκαν στην αναμέτρηση προσεκτικά και χωρίς πολλά ρίσκα.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης, ήρθε από παίκτη της Γηραιάς Κυρίας. Στο 12ο λεπτό, ο Χουάν Κουαδράδο, πήρε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε προς τα μέσα και αφού βρήκε χώρο, σούταρε με το αριστερό του πόδι, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μενιάν.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο είχαν τη μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Λεάο έπαιξε ωραίο ένα-δύο με τον Ιμπραϊμοβιτς, βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο ο Σέζνι κατάφερε να βγάλει το σουτ του με τρομερή επέμβαση κρατώντας έτσι το… μηδέν.

Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Η Μίλαν είχε την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά και απείλησε με ένα σουτ του Λεάο, το οποίο ωστόσο έβγαλε ο Σέζνι σχετικά εύκολα. Οι «ροσονέρι» ανέβασαν και άλλο τον ρυθμό τους, με τον Χερναντέζ να κάνει μία εκπληκτική κούρσα, τελειώνοντας ωστόσο άσχημα τη φάση…

Το σκορ δεν… άνοιξε ποτέ και οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (76’ Φλορέντσι), Καλουλού, Ερναντές, Τονάλι, Κρούνιτς (61’ Σαλεμάκερς), Μπραΐμ Ντίαθ (61’ Μπενασέρ), Λεάο (76’ Ρέμπιτς), Μεσίας, Ιμπραΐμοβιτς (28’ Ζιρού)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Σάντρο, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Κουαδράδο (65’ Μπερναρντέσκι), Λοκατέλι (65’ Αρτούρ), Μπεντανκούρ (90’ Κουλουσέβσκι), ΜακΚένι, Μοράτα (73’ Κεν), Ντιμπάλα (90’ Ραμπιό).

https://www.in.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ