Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Γεωργία

O βιασμός της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη προκαλεί αντιδράσεις και στην κεντρική πολιτική σκηνή…

Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ για την κινητοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, δίνει με δική της ανακοίνωση η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν μας προκαλεί εντύπωση η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Τα στελέχη της, άλλωστε, έχουν μάθει να λαμβάνουν μέρος σε προσπάθειες συγκάλυψης, όπως στις περιπτώσεις Λιγνάδη και Γεωργιάδη.

Η κοινωνική αλληλεγγύη τούς είναι άγνωστη φράση. Αν θέλουν, όμως, ας απαντήσουν γιατί η 24χρονη δεν κατέθεσε με ψυχολόγο, όπως, κανονικά, θα έπρεπε να γίνει. Ας απαντήσουν για την απάνθρωπη καθυστέρηση εξέτασης από Ιατροδικαστή. Η σιωπή έχει σπάσει!»

Όλα είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί όταν ομάδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κρεμάσει πανό στον Λευκό Πύργο, με τους αστυνομικούς να τους αποτρέπουν και να προχωρούν σε τρεις προσαγωγές. Η ΝΔ έκανε λόγο για χυδαία προσπάθεια καπηλείας της υπόθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που – όπως λέει – έχει δημιουργηθεί περιβάλλον που οι γυναίκες αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Παράλληλα αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε προσπαθήσει να κουκουλώσει υπόθεση βιασμού στην πρεσβεία της Βενεζουέλας για να μην πάρει δημοσιότητα το θέμα. Ανέφερε επίσης πως η ΝΔ έκανε πιο βαριές τις ποινές για τους βιαστές ενώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο επιεικείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ