Ανδρούτσος: «Η ομάδα είναι δεμένη, να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Σίγουρος πως τα τελευταία αποτελέσματα είναι απλώς μία… συγκυρία, δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο μπακ του Ολυμπιακού ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι είναι δεμένοι, ενώ έδωσε και το σύνθημα της αντεπίθεσης εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την ήττα από τον Παναιτωλικό: «Ήταν περίεργο παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, βάλαμε ένα γκολ και στη συνέχεια δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Θα δούμε τι έφταιξε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για τα τρία ματς που δεν έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα είναι συγκυρία, ένα κακό φεγγάρι. Το σίγουρο είναι ότι δεν τρέχει κάτι. Η ομάδα είναι δεμένη και είμαστε καλά μεταξύ μας. Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση αρχής γενομένης από το ματς με τα Γιάννενα. Όταν έρθουν και οι νίκες θα είμαστε καλά».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι μία ομάδα ποιοτική που χρειάζεται προσοχή. Εμείς πρέπει να ξέρουμε που θα χτυπήσουμε και έτσι θα πάμε να νικήσουμε. Όπως βλέπουμε όλα τα ματς έτσι βλέπουμε και αυτό και θα πάμε για να νικήσουμε».