Πάτρα: Εσπευσμένη καισαρική για έγκυο με κορονοϊό – Σε κρίσιμη κατάσταση η ίδια

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” μια 32 χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία νοσηλεύεται με κορονοϊό, σε βαριά κατάσταση.

Η γυναίκα ήταν έγκυος, η κρισιμότητα της κατάστασής της όμως επέβαλε στους γιατρούς να προχωρήσουν άμεσα σε καισαρική τομή, τόσο για την υγεία της ίδιας, όσο και του μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η γυναίκα δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ αντιμετωπίζει και υποκείμενο νόσημα.

Το νεογνό γεννήθηκε, είναι καλά στην υγεία του και μέχρι ώρας, όλοι οι έλεγχοι που έχουν γίνει το εμφανίζουν αρνητικό στον κορονοϊό.

Αμέσως μετά το τέλος της καισαρικής τομής, η 32χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Το μωράκι νοσηλευέται στη Μονάδα Νεογνών.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης