Πάτρα: Εσπευσμένη καισαρική για έγκυο με κορονοϊό – Σε κρίσιμη κατάσταση η ίδια

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” μια 32 χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία νοσηλεύεται με κορονοϊό, σε βαριά κατάσταση.

Η γυναίκα ήταν έγκυος, η κρισιμότητα της κατάστασής της όμως επέβαλε στους γιατρούς να προχωρήσουν άμεσα σε καισαρική τομή, τόσο για την υγεία της ίδιας, όσο και του μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η γυναίκα δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ αντιμετωπίζει και υποκείμενο νόσημα.

Το νεογνό γεννήθηκε, είναι καλά στην υγεία του και μέχρι ώρας, όλοι οι έλεγχοι που έχουν γίνει το εμφανίζουν αρνητικό στον κορονοϊό.

Αμέσως μετά το τέλος της καισαρικής τομής, η 32χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Το μωράκι νοσηλευέται στη Μονάδα Νεογνών.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία