Η παράταξη του Απ. Κατσιφάρα στην κινητοποίηση των υγειονομικών

 

Στην κινητοποίηση των υγειονομικών παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Δικαιώμα στην Πρόοδο" τ. περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και μέλη της παράταξης.

Μάλιστα ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δριβίλας σε ανάρτησή του σημειώνει:
Η παράταξη μας συμμετείχε μαζί με φορείς και συλλόγους του Δήμου Ερυμάνθου στην σημερινή κινητοποίηση που οργανώθηκε απο την Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαίας στην 6η ΥΠΕ διαμαρτυρόμενοι για τις μετακινήσεις των γιατρών των ήδη υποστελεχωμένων Κέντρων Υγείας Ερρυμάνθειας,Χαλανδρίτσας και Ακράτας προκειμένουνα εκτελούν εφημερείες στο Νοσοκομείο Αιγίου, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση και απαξίωση ακόμη περισσότερο της δημόσιας πρωτοβάθμιας υγείας
.Η παραταξή μας και ως Περιφερειακή αρχή αλλα και ως αντιπολίτευση τώρα ,έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου χαραχτήρα της υγείας και για μία ακόμη φορά καλούμε τους αρμόδιους να δώσουν οριστικές λύσεις με μόνιμες προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα Νοσοκομεία αλλά και την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας με παράλληλη λειτουργία μικροβιολογικού και ακτινολογικού εργαστηρίου σε καθε κέντρο Υγείας. Μόνο έτσι θα αναβαθμιστόυν οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες απο τα νοσοκομεία μας.
 

Διαβάστε επίσης