Αργυρούπολη: Αποδοκιμασίες για τον 46χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Tα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς

Προθεσμία για την Πέμπτη ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Η 40χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, δεν ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε βιώσει τη βαναυσότητα στα χέρια του κατηγορούμενου.

 

Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο δικαστήριο με τους άνδρες της αστυνομίας να δημιουργούν κλοιό γύρω του, υπό τον φόβο επεισοδίων.

 

Αργυρούπολη: Tα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής  και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φοβισμένος και δεν είπε πολλά στην Ασφάλεια, καθώς, όπως ανέφερε, θα απολογηθεί στον ανακριτή. Φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την σύντροφό του, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήθελε να την στείλει στο νοσοκομείο. “Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι η ιστορία. Την χτύπησα αλλά δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω. Δεν το ήθελα. Δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω τέτοια ζημιά” ήταν τα πρώτα λόγια 46χρονου

Ο 46χρονος, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες, χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη. Αμέσως μετά, όπως μετέδωσε ο ALPHA, τηλεφώνησε στην αδελφή του και της εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει. “Την έχω χτυπήσει, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει” φέρεται να της είπε, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.

 

ΠΗΓΗ ENIKOS.GR

Διαβάστε επίσης