Ραντζέλοβιτς: «Θα ήθελα να μείνω στη Λεγκανές, αλλά αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

 

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «AS», εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει και τη νέα σεζόν στη Λεγκανές. Βέβαια, εξήγησε πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος εξτρέμ αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι αυτός που αποφασίζει για το μέλλον του.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Σέρβου ποδοσφαιριστή:

Θα ήθελες να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς σου η Λεγκανές;

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Λεγκανές. Θέλω να παλέψω για τη Λεγκανές. Δεν ξέρω τί θα συμβεί. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μου, δεν είναι δική μου η απόφαση».

Θα ήθελες να μείνεις ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία με τη Λεγκανές;

«Φυσικά και ναι, γιατί όχι; Για όλα αυτά όμως τον λόγο έχει ο Ολυμπιακός, είναι σημαντικό κομμάτι όλων αυτών και δεν θέλω να φανώ ασεβής. Αλλά δεν θα με πείραζε γιατί ο σύλλογος είναι εξαιρετικός, ο κόσμος με αντιμετωπίζει υπέροχα, μου αρέσει η Ισπανία… Γιατί όχι;».

Προκαλεί εντύπωση που δεν έχεις πρόβλημα να παίξεις στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, παρότι προέρχεσαι από μια σημαντική ομάδα στην Ευρώπη όπως είναι ο Ολυμπιακός.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει στο Champions League σχεδόν κάθε χρόνο. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν δύσκολη για εμένα κι εγώ έπρεπε να πάω σε άλλη ομάδα για να παίξω. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή στην Ισπανία. Όταν έλαβα την κλήση για τη Λεγκανές, δεν είχα αμφιβολία».

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης