Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Ιερέας με κορονοϊό αρνήθηκε τη νοσηλεία και επέστρεψε στον Πύργο - "Έσβησε" σήμερα ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών - ΦΩΤΟ

 

Ένας 44χρονος ιερέας από χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, "έσβησε" το μεσημέρι της Κυριακής από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ιερέας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου όπου βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας για καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, ο ιερέας φέρεται να αρνήθηκε και να επέστρεψε στον Πύργο συνοδευόμενος από συγγενικά του πρόσωπα. Κατά την επιστροφή του, η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε πάλι στο νοσοκομείο του Πύργου σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν ανεμβολίαστος και αρνητής του κορονοϊού. Μάλιστα, υποστήριζε τις απόψεις του και στο διαδίκτυο. 

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Φωτογραφία από το patrisnews

Η κηδεία τουιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου, θα γίνει αύριο Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 3:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πευκών (Βύλιζας) Αρχαίας Ολυμπίας.

 

 

Διαβάστε επίσης