Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Ιερέας με κορονοϊό αρνήθηκε τη νοσηλεία και επέστρεψε στον Πύργο – “Έσβησε” σήμερα ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών – ΦΩΤΟ

 

Ένας 44χρονος ιερέας από χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, “έσβησε” το μεσημέρι της Κυριακής από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ιερέας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου όπου βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας για καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, ο ιερέας φέρεται να αρνήθηκε και να επέστρεψε στον Πύργο συνοδευόμενος από συγγενικά του πρόσωπα. Κατά την επιστροφή του, η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε πάλι στο νοσοκομείο του Πύργου σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν ανεμβολίαστος και αρνητής του κορονοϊού. Μάλιστα, υποστήριζε τις απόψεις του και στο διαδίκτυο. 

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Ιερέας με κορονοϊό αρνήθηκε τη νοσηλεία και επέστρεψε στον Πύργο - "Έσβησε" σήμερα ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών - ΦΩΤΟ

Φωτογραφία από το patrisnews

Η κηδεία τουιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου, θα γίνει αύριο Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 3:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πευκών (Βύλιζας) Αρχαίας Ολυμπίας.

 

 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ