Αυτά είναι τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας - Αύριο Κυριακή η πανηγυρική συνεδρίαση του οργάνου

 

Δυναμική επανεκκίνηση της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα αποτελεί η αυριανή (σ.σ. Κυριακή) συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας. Το πρωί της Κυριακής(11:30) στα νέα γραφεία της οργάνωσης τα οποία βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Ερμού(είσοδος από Κορίνθου 273Γ) θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. όπου ο Πρόεδρος της Αντώνης Κουνάβης θα σημάνει το νέο ξεκίνημα της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Η Δ.Ε.Ε.Π. , οι εθελοντές , τα στελέχη θα σταθούν δίπλα στην κυβέρνηση , θα υποστηρίξουν το έργο της με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα , ειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.

Τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στα οποία θα στεγασθεί και η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας είναι υπερσύγχρονα και λειτουργικά. Διαθέτουν χώρους εκδηλώσεων , συσκέψεων , αίθουσες γραφείων και πολυχώρο υποδοχής ενώ έκπληξη αποτελούν όλες οι τοιχογραφίες.

Στη συνεδρίαση εκτός από τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και τους επτά Προέδρους των Τοπικών Δημοτικών Οργανώσεων θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ν. Γιαννούρης , η Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδος Μ. Πλώτα και ο Τομεάρχης Αχαΐας Αντ. Μπέκος.

«Προχωράμε δυναμικά. Κερδίζουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Αλλάζουμε τον τόπο μας. Κτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή Εθνικής Αποτελεσματικότητας» , ήταν μεταξύ άλλων το μήνυμα του Προέδρου και των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας με την ευκαιρία της αυριανής (σ.σ. Κυριακής) πανηγυρικής συνεδρίασης του νέου οργάνου.

Τα νέα γραφεία θα λειτουργούν από την προσεχή Δευτέρα (09:30-13:30 & 18:00-21:30) όπου μπορούν να τα επισκέπτονται τα μέλη τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο(Πιστοποιητικό Εμβολιασμού/Νόσησης). Ο νέος αριθμός τηλεφωνικής κλήσης είναι 2610621050.

Σήμερα(σ.σ. Σάββατο)ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης συμμετέχει διαδικτυακά στις εργασίες του δεύτερου κύκλου της Πολιτικής Ακαδημίας όπου κεντρικός εισηγητής είναι ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ