Περίμενε το ταξί για το νοσοκομείο αλλά γέννησε στο δρόμο

15/01/2022 | 12:47

Γεννητούρια κυριολεκτικά στον δρόμο στον Βόλο για μία 34χρονη γυναίκα, η οποία περίμενε το ταξί και τελικά δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μωρό που κυοφορούσε ήταν βιαστικό και γεννήθηκε στην εξώπορτα του σπιτιού και ενώ στο μεταξύ έφτανε στο σημείο ταξί για να παραλάβει την ετοιμόγεννη να τη μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο.

Η 34χρονη, που είναι πολύτεκνη μητέρα, ένιωσε πόνους και έσπασαν τα νερά της κι έτσι κατάλαβε ότι είναι θέμα λίγων λεπτών να γεννήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μόνη της στο σπίτι γι’ αυτό αποφάσισε να καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο ταξιτζής μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι, όμως αυτό που αντίκρισε θα το θυμάται για πολλά χρόνια. Η μητέρα βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού και το μωρό είχε γεννηθεί. Ο επαγγελματίας δεν έχασε την ψυχραιμία του. Άλλωστε είχε μπροστά του μία γυναίκα που όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά αποδείχτηκε «τέρας ψυχραιμίας».

Με τη βοήθεια του αυτοκινητιστή η νεαρή λεχώνα και το μωρό επιβιβάστηκαν στο ταξί και λίγη ώρα αργότερα έφταναν στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Γιατροί και μαίες από τη Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περίμεναν.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με φορείο στην Κλινική, ενώ το μωρό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Νεογνών, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις προληπτικά. Εξετάστηκαν εξονυχιστικά από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε πως χαίρουν άκρας υγείας.

Στη Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη. Η γέννηση του κοριτσιού, βάρους 2.900 κιλών, αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας, σε μία περίοδο που η πανδημία στοιχειώνει τα πάντα, έλεγαν.

Όλοι επίσης εξήραν το θάρρος της 34χρονης που δεν δείλιασε όταν την έπιασαν οι πόνοι, ειδοποίησε για να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, όταν όμως κατάλαβε ότι το μωρό βιάζεται να βγει δεν έχασε την ψυχραιμία της.

 

ΠΗΓΗ

Περί ΕΛΤΑ…
02/11/2025 | 18:33

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν