Απίστευτη γκάφα από την Αθηνά New York – Πέρασε τον Τριαντάφυλλο για αδερφό του Αλέξη Παππά

 

 

Η Αθηνά «New York» αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor, καθώς ο Αλέξης Παππάς, την επέλεξε για εκλεκτή της καρδιάς του. Παρ’ όλα αυτά η Aθηνά «New York» εδώ και λίγο καιρό έχει φύγει από την Ελλάδα. Όπως η ίδια αποκάλυψε στα insta stories της γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη καθώς έχει λήξει η βίζα της και αναγκάστηκε να φύγει.

Ο Αλέξης Παππάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagtam μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor και αδελφικό του φίλο, Τριαντάφυλλο. Η Αθηνά «New York» βλέποντας τον θεώρησε πως είναι αδερφός του αγαπημένου της, με τους θαυμαστές του Αλέξη Παππά να την διορθώνουν.

Η Αθηνά «New York» βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Αλέξη Παππά, θεώρησε πως είναι ο αδερφός του, κάτι το οποίο και έσπευσαν να διορθώσουν κάτω από τα σχόλια οι followers.

Συγκεκριμένα η νικήτρια του Τhe Bachelor, Αθηνά «New York» έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love», που σημαίνει: «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου». Ενώ μια από τους followers του Αλέξη Παππά της απάντησε ευγενικά: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ