Εκανε …πάρτι η Ντόρτμουντ, 5-1 την Φράιμπουργκ

15/01/2022 | 07:38

 

 

Η Ντόρτμουντ έκανε φύλλο και φτερό την Φράιμπουργκ, διαλύοντάς την με 5-1 και πλησίασε την Μπάγερν σε απόσταση τριών βαθμών, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να κάνει πάρτι σε ακόμη ένα ματς των Βεστφαλών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ όταν ο Μπραντ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Μενιέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σε φάση-καρμπόν στο 29′ ήρθε το 2-0. Ο Μπραντ εκτέλεσε κόρνερ αυτή τη φορά από δεξιά και πάλι ο Μενιέ σηκώθηκε και σκόραρε με το κεφάλι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χάαλαντ εκτέλεσε ιδανικά από δύσκολη γωνιά και πέτυχε το 3-0. HΦράιμπουργκ μείωσε στο 61′ με τον Ντεμίροβιτς ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ μετά από επέμβαση Κόμπελ. Ο Χάαλντ όμως χτύπησε πάλι στο 75′ όταν με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-4. Στο 86′ οι Βεστφαλοί συνδυάστηκαν ωραία και ο Νταούντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μενιέ (76’Βολφ), Τσαν (46’Ακάντζι), Χούμελς, Γκερέρο (71’Σουλτς), Νταούντ, Μπραντ, Μπέλινγχαμ (85’Βίτσελ), Μάλεν, Ρόις (71’Αζάρ), Χάαλαντ.

Φράιμπουργκ: Ούπχοφ, Κίμπλερ, Λάινχαρτ, Γκούλντε, Γκίντερ, Χάμπερερ (65’Καϊτέλ), Χέφλερ, Σάλαϊ (66’Βάισχαουπτ),, Γεόνγκ (46’Ντεμίροβιτς), Γκρίφο (46’Σάντε), Χέλερ (81’Πέτερσεν).

https://www.in.gr/

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)