Τζώρτζης Μονογυιός: Εικόνα με την εντυπωσιακή Ferrari άθικτη – Λίγο πριν το φρικτό τροχαίο

Ο Τζώρτζης Μονογυιός πρόλαβε να οδηγήσει την εντυπωσιακή Ferrari, αξίας 500.000 ευρώ (!), μόνο για ελάχιστα χιλιόμετρα, πριν χάσει τον έλεγχο του supercar στην Βούλα και βρει τραγικό θάνατο, στο τροχαίο που σόκαρε ολόκληρη τη χώρα και για το οποίο έχει ήδη εκδώσει σχετική ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας.

Το βράδυ της Πέμπτης, 13.01.2021, ο αδερφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο, με το υπερπολυτελές όχημα να τυλίγεται στις φλόγες, Εκείνος πέθανε ακαριαία, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο όχημα απεγκλωβίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το όχημα, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που σας έχει μεταφέρει το newsit.gr από νωρίς, είχε πινακίδα με τα αρχικά «ΔΟΚ», δηλαδή «δοκιμαστικό». Ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν είχε προλάβει, δηλαδή, ούτε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας πριν χαθεί για πάντα μέσα στο αυτοκίνητο που έχει επιδόσεις… Formula 1.

Το newsit.gr παρουσιάζει ακόμη μια εικόνα, που δείχνει την εντυπωσιακή Ferrari πριν ακόμη μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Είναι η στιγμή της μεταφοράς της πριν την πάρει στα χέρια του ο 45χρονος, ο οποίος έμελλε να χάσει την ζωή του μέσα σε αυτήν…

Δείτε την εικόνα

ferrari_monogyios_ours_1401_1-1536x963.jpg