Ο κορονοϊός δεν αφήνει τον Άρη σε... ησυχία

Εμπόδια στην προετοιμασία της ομάδας

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν και πάλι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, βάζοντας εμπόδια στην προετοιμασία της ομάδας του Άκη Μάντζιου ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 15/1, 19:30 - «Γ. Καμάρας»), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για COVID-19, στους οποίους υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ανιχνεύτηκαν συνολικά δύο θετικά δείγματα. Το ένα αφορά σε ποδοσφαιριστή και το άλλο σε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με δεδομένη την απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική Μαυριτανίας, ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Από αυτή απουσιάζει και το όνομα του Χουάν Ιτούρμπε, καθώς ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Λόπεθ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο 52χρονος Έλληνας προπονητής: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης.

Εν τω μεταξύ, «φουντώνει» η φημολογία για συμφωνία του Άρη με τον Μάρβιν Πίρσμαν, αριστερό μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα. Το συμβόλαιο του 30χρονου Βέλγου αμυντικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή είναι σε καλό σημείο, ωστόσο απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τον ΠΑΣ, εφόσον κριθεί προτιμότερο να μετακομίσει από τώρα ο Πίρσμαν στη Θεσσαλονίκη. Ειδάλλως, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί - χωρίς κόστος - τον Ιούλιο.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης