Επεισόδια και πετροπόλεμος έξω από το υπουργείο Παιδείας

14/01/2022 | 16:01

Επεισόδια μικρής έκτασης ξέσπασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (14.1.2022) κατά τη διάρκεια του μαθητικού συλλαλητηρίου έξω από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Open, άγνωστοι εκτόξευσαν πέτρες κατά των αστυνομικών και το υπουργείο.

 

Τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησαν μετά την μαθητική πορεία. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής μαθητές και φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού που ισχύουν σε σχολεία και πανεπιστήμια. 

Οι μαθητές ζητούν μεταξύ άλλων δωρεάν rapid test και διάθεση μασκών, ενώ παράλληλα ζητούν να αλλάξει το πρωτόκολλο σε περίπτωση που βρεθεί θετικό κρούσμα σε μια τάξη.

Ωστόσο, περίπου στη μία το μεσημέρι ομάδα αγνώστων που συμμετείχε στην πορεία άρχισε να πετά πέτρες και καδρόνια προς το υπουργείο.

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ