Ξεκινούν εργασίες συντήρησεις επαρχιακών οδών της Ανατολικής Αιγιάλειας με 2 εκατ. ευρώ

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας θα ξεκινήσουν σύντομα σε σημαντικές επαρχιακές οδούς της ανατολικής Αχαΐας, καθώς σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Άρση Επικινδυνότητας Επαρχιακών Οδών Ανατολικής Αιγιάλειας», συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ, αφορά σε εργασίες άρσης της επικινδυνότητας λόγω καθιζήσεων – κατολισθήσεων – διαβρώσεων του ασφαλτοτάπητα και των πρανών, καθώς και σε αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, επέκτασης τεχνικών έργων και άλλων εργασιών, σε τρεις επαρχιακές οδούς. 

Πρόκειται για την 17η Επαρχιακή Οδό: «Αιγείρα – Αίγαι – Ζαρούχλα από εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου και δια Βεργοβίστας – Σελιάνας – Περιθωρίου», τη 18η Επαρχιακή Οδό: «Αιγείρα – Ράχοβα προς Σαραντάπηχο» και την 20η Επαρχιακή Οδό: «Παραλία Πλατάνου – Μέγα Σπηλαίου – Καλάβρυτα δια Άνω Πλατάνου, Καλαμιάς, Βουτσίμου και Κάτω Ποταμιάς» της Ανατολικής Αιγιάλειας. 

«Η ανατολική Αιγιάλεια είναι η περιοχή στην οποία παρουσιάζονται συνήθως οι περισσότερες και μεγαλύτερες κατολισθήσεις, επιβαρύνοντας σημαντικά την ποιότητα των δρόμων και της οδικής ασφάλειας. Η προσπάθειά μας για συντήρηση των δρόμων και αποκατάσταση των φθορών, προκειμένου να βρίσκονται πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, είναι συνεχής» σημείωσε ο Περιφερειάρχης μετά την υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ