Παραιτήθηκε η Ε. Γιαννιά από τη θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας - Διεκδικεί εκ νέου υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές

Συνάντηση με τον Ν. Φαρμάκη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη επισκέφθηκε η Ευσταθία Γιαννιά η οποία την προηγούμενη εβδομάδα υπέβαλε την παραίτησή της από την θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, η κ. Γιαννιά ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την συμπαράσταση στην αποστολή της και συνολικά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνεργασία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες περιπτώσεις καταστροφικών πυρκαγιών, πλημμυρών και σε κάθε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. 

«Συνεργαστήκαμε μεθοδικά γιατί διαισθανόμαστε ως χρέος να διατηρήσουμε αδιατάρακτη την κοινωνική συνοχή και ούτε στιγμή οι συμπολίτες μας να μην αισθανθούν εγκατάλειψη από την οργανωμένη πολιτεία» τόνισε η κ. Γιαννιά.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης αφού την ευχαρίστησε για την συνδρομή της και την εκτέλεση των καθηκόντων της στις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες που χρειάστηκε να διαχειριστεί, τόνισε: «Εύχομαι κάθε ευόδωση των στόχων σας σε ο,τιδήποτε και να κάνετε στη συνέχεια και ασφαλώς, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Άνθρωποι με τον δικό σας δυναμισμό και τη διάθεση προσφοράς είναι πάντοτε πολύτιμοι στην κοινωνία».

Το tempo24 ρώτησε την κα Γιαννιά για τους λόγους της παραίτησής της. Δήλωσε πως παραμένει πάντοτε ενεργή πολίτης με ενδιαφέρον για τα κοινά, επιβεβαιώνοντας πως σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και πάλι διεκδικώντας υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα. Άρα η παραίτησή της σχετίζεται άμεσα με τα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια πρικειμένου να μην υπάρχει ασυμβίβαστο.

 

Διαβάστε επίσης