Πέθανε 14χρονος από κορονοϊό

14/01/2022 | 14:05

Θλίψη στη Φθιώτιδα. Ένας 14χρονος ΑμεΑ πέθανε από κορονοϊό. Το παιδί νόσησε σοβαρά και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

 

Ο 14χρονος, σύμφωνα με το lamiareport.gr, διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.

 

Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

 

Η Φθιώτιδα έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό το 4ο κύμα με τη μετάλλαξη «Δέλτα» η οποία σάρωσε την περιοχή και δυστυχώς ανάμεσα στα δεκάδες θύματα υπήρχαν και δύο 14χρονα παιδιά.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα