Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ζήτησαν την παραμονή του στην Αυστραλία

14/01/2022 | 13:56

Οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησαν από αυστραλιανό δικαστήριο να απαγορεύσει στην κυβέρνηση την απέλαση του Σέρβου αστέρα του τένις, μετά την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, νωρίτερα σήμερα, να ακυρώσει τη βίζα του για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

 

Οι δικηγόροι μιλούν αυτήν την στιγμή στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό και Οικογενειακό Δικαστήριο της Αυστραλίας, ενώπιον του δικαστή Άντονι Κέλι, του ίδιου δικαστή που τη Δευτέρα ακύρωσε την προηγούμενη ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς.

    
Πάντως, κυβερνητικές πηγές διαβεβαίωσαν τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς, ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να τεθεί σε καθεστώς κράτησης. 

 

ΑΜΠΕ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα