Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ζήτησαν την παραμονή του στην Αυστραλία

14/01/2022 | 13:56

Οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησαν από αυστραλιανό δικαστήριο να απαγορεύσει στην κυβέρνηση την απέλαση του Σέρβου αστέρα του τένις, μετά την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, νωρίτερα σήμερα, να ακυρώσει τη βίζα του για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

 

Οι δικηγόροι μιλούν αυτήν την στιγμή στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό και Οικογενειακό Δικαστήριο της Αυστραλίας, ενώπιον του δικαστή Άντονι Κέλι, του ίδιου δικαστή που τη Δευτέρα ακύρωσε την προηγούμενη ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς.

    
Πάντως, κυβερνητικές πηγές διαβεβαίωσαν τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς, ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να τεθεί σε καθεστώς κράτησης. 

 

ΑΜΠΕ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)