Δυστύχημα με Ferrari: Σοβαρή η κατάσταση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η σύζυγος του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης.

 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σύζυγός του και συνοδηγός στη Ferrari, Αθηνά Κοντοπάνου, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά νοσηλεύεται με βαριά τραύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια της από το φονικό τροχαίο στη Βούλα, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

 

Πως έγινε το φονικό τροχαίο

Το βράδυ της Πέμπτης ο άτυχος Τζώρτζης Μονογυιός οδηγούσε το αυτοκίνητο που είχε πάρει στα χέρια του μόλις λίγα λεπτά πριν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος μαζί με τη γυναίκα του επέστρεφαν σπίτι για να παρκάρουν το καινούριο αυτοκίνητό τους. 

Ωστόσο, το κακό δεν άργησε να γίνει. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε μία πινακίδα και σε δέντρα, λίγο πριν τυλιχτεί στις φλόγες.

Η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως, αλλά ήταν ήδη αργά για τον σύζυγό της.

 

Ωστόσο, μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω ο Μονογυιός χάνει τον έλεγχο, φεύγει στην προστατευτική νησίδα και τυλίγεται στις φλόγες.