Πάτρα-Κορονοϊός: Συναγερμός για κρούσματα στη Β Παθολογική Κλινική του ΠΠΝΠ-Αυστηρά μέτρα για να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Συναγερμός έχει σημάνει στην Β Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, ύστερα από τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων κορονοϊού σε ασθενείς και συνοδούς.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news ελήφθησαν άμεσα μέτρα από τη Διεύθυνση της Κλινικής, τα περιστατικά απομονώθηκαν, ενώ ήδη τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά.

Μάλιστα την εποπτεία για την διαχείριση της κατάστασης την έχει ο ίδιος ο Διευθυντής της Κλινικής Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων Μάρκος Μαραγκός.

Όπως αναφέρεται η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ωστόσο τα μέτρα είναι αυστηρά προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλα κρούσματα στην Κλινική.

 

Μοσχάρι στιφάδο
06/11/2025 | 10:26

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)