Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας για την ανάληψη των καθηκόντων του

14/01/2022 | 10:56

 

Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ανδρέας Φίλιας αναφέρει:

Όταν η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Όταν η πορεία ατομική και συλλογική βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και αναγνωρίζεται, τότε είσαι σίγουρος πως αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να προσπαθείς με τους συμμάχους που εσύ έχεις επιλέξει.
Η εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη στο προσωπό μου για συνέχιση της πορείας μου σε ένα καινούριο μετερίζι αυτό του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού ελέγχου με γεμίζει ικανοποίηση, έχοντας ταυτόχρονα έντονα την αίσθηση της ευθύνης για το δύσκολη πορεία που ακολουθεί. Μια πορεία όμως που θα εξακολουθήσει να είναι συλλογική και συνεργατική. Με τη βοήθεια συναδέλφων, συνεργατών και υπαλλήλων βαδίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον όπως αυτό το έχουμε οραματιστεί και έχουμε την έγκριση των συμπολιτών να το προσεγγίσουμε όπως ακριβώς έχουμε δεσμευτεί.
 

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας