Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο

14/01/2022 | 10:47

 

 

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θεωρούνται το πρώτο φαβορί για το φετινό τίτλο του NBA, αλλά ο πρωταθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε… άγρια κατάσταση απέναντί τους και τους “ποδοπάτησε” στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με 118-99.

Ο MVP των περσινών τελικών έκανε “όργια” από το πρώτο λεπτό κόντρα στην παρέα του Στεφ Κάρι και του Κλέι Τόμπσον, βοηθώντας την ομάδα του να προηγηθεί με 40 πόντους διαφορά στο ημίχρονο.

O Greek Freak χρειάστηκε να αγωνιστεί έτσι λιγότερο από 30 λεπτά, με τη στατιστική του να είναι όμως απίστευτη: 30 πόντοι (8/12 βολές, 11/15 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 3 τάπες.

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη