Πάτρα: Σήμερα η πρεμιέρα του έργου που πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα

 

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας ξαναβρίσκεται με την μεγάλη του αγάπη, αφού πρωταγωνιστεί στη φαρσοκωμωδία «Ναι σε όλα» που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Επίκεντρο +

Το έργο είναι μία σπαρταριστή κωμωδία σε διασκευή – προσαρμογή του Τζίμη Πολίτη και της Πηνελόπης Χατζή που παρουσιάζεται από πατρινούς συντελεστές για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

 

Διαδραματίζεται στην Αθήνα τη δεκαετία του ’80.

Ο υπουργός της Σοσιαλιστικής κυβέρνησης πρόκειται να περάσει μια νύχτα πάθους με την ερωμένη του, γραμματέα του αρχηγού της δεξιάς αντιπολίτευσης, στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας… Ένα πτώμα όμως που βρίσκεται στο παράθυρο της σουίτας θα ματαιώσει τα σχέδια του μπερμπάντη υπουργού… Τα πράγματα περιπλέκονται όταν φθάνουν στο ξενοδοχείο η σύζυγος του υπουργού και ο άνδρας της ερωμένης του.

Ποιος θα βγάλει τον υπουργό από την δύσκολη θέση;

Παίζουν: Τζίμης Πολίτης, Ιάσονας Φωτήλας, Κώστας Τσορτός, Πολύδωρος Παπαδόπουλος, Τζούλια Ροδοπούλου, Κωνσταντίνος Γκότσης, Ζήνος Μπουγιουκλής, Ιωάννα Κάμαρη, Νάνσυ Κορδώνη.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 14 Ιανουαρίου. Προγραμματισμένες παραστάσεις: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 14-15-16 & 21-22- 23 Ιανουαρίου 2022.

Ώρες: Παρασκευή & Σάββατο στις 21.15 και Κυριακή στις 20.00

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση στο viva.gr https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/ne-se-ola/

Πληροφορίες – κρατήσεις στο 2610 46 10 50.

Διαβάστε επίσης