Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια

14/01/2022 | 08:59

 

 

Η Ναόμι Οσάκα, με τέσσερα Γκραν Σλαμ, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

No 14 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, η Οσάκα έχει βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας στον αθλητισμό.

Κέρδισε 57,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και χορηγίες τον τελευταίο χρόνο.

Η λίστα του Forbes δημοσιεύτηκε έναν χρόνο μετά την αποχώρηση της Οσάκα από το Roland Garros, προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία, εν μέσω δημόσιας διαμάχης σχετικά με τις υποχρεωτικές συνεντεύξεις Τύπου στα Γκραν Σλαμ, τονίζοντας ότι επηρέαζαν την ψυχική της κατάσταση.

Οι τενίστριες Σερένα Γουίλιαμς (45,9 εκατομμύρια) και η μεγαλύτερη αδελφή της, Βένους (11,3 εκατομμύρια δολάρια), ήταν οι επόμενες στη λίστα. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν η Αμερικανίδα γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς (10,1 εκατομμύρια δολάρια) και η Ισπανίδα τενίστρια Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (8,8 εκατομμύρια δολάρια).

Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια

https://www.in.gr/

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ