Στην Ηλεία η Μίνα Γκάγκα για τα προβλήματα στις νοσηλευτικές μονάδες

 

Για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου «κλείδωσε» η επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η οποία θα έρθει στην Ηλεία και θα επισκεφθεί τις νοσηλευτικές μονάδες για να δει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν, και σε σχέση με τον κορωνοϊό αλλά και όσον αφορά στην συνδυαστική λειτουργία των νοσοκομείων μας.

Στο μεταξύ χθες η κα Γκάγκα είχε τηλεδιάσκεψη με τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Ηλείας, Αυγερινοπούλου, Τζαβάρα και Νικολακόπουλο, οι οποίοι και την ενημέρωσαν αναλυτικά για τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα νοσοκομεία. 

https://www.patrisnews.com/

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»