Στην Ηλεία η Μίνα Γκάγκα για τα προβλήματα στις νοσηλευτικές μονάδες

 

Για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου «κλείδωσε» η επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η οποία θα έρθει στην Ηλεία και θα επισκεφθεί τις νοσηλευτικές μονάδες για να δει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν, και σε σχέση με τον κορωνοϊό αλλά και όσον αφορά στην συνδυαστική λειτουργία των νοσοκομείων μας.

Στο μεταξύ χθες η κα Γκάγκα είχε τηλεδιάσκεψη με τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Ηλείας, Αυγερινοπούλου, Τζαβάρα και Νικολακόπουλο, οι οποίοι και την ενημέρωσαν αναλυτικά για τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα νοσοκομεία. 

https://www.patrisnews.com/

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη