Παναθηναϊκός: Ο Σπύρος Τζαβίδας σταματάει το ποδόσφαιρο

Ο Σπύρος Τζαβίδας έκανε γνωστό μέσα από τα social media, ότι ένα πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις στην ηλικία των 20 ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που είχε ξεχωρίσει στην περσινή προετοιμασία της ομάδας, μίλησε για τη δύσκολη απόφασή του και τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει πια στο άθλημα ως σκάουτερ.

Η ανάρτηση του Σπύρου Τζαβίδα

Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλάθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..
Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι, έτοιμος και δυνατός για νέες περιπέτειες.
Ευχαριστώ για όλα!!!