Στον αέρα» το ματς Παναθηναϊκός-Μακάμπι λόγω Covid-19

Νέα κρούσματα ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί

 «Στον αέρα» βρίσκεται η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (14/1, 21:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague, αφού η ισραηλινή ομάδα εντόπισε νέα κρούσματα covid-19 στους παίκτες της και αναγκάστηκε να ακυρώσει τη σημερινή προπόνησή της.

 «Λόγω των επιπρόσθετων εξακριβωμένων κρουσμάτων Covid-19, η προγραμματισμένη για σήμερα προπόνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ ακυρώθηκε και θα γίνουν επιπλέον τεστ. Αργότερα εντός της ημέρας θα ενημερώσουμε αν η ομάδα θα απογειωθεί για την Αθήνα και αν θα διεξαχθεί το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό» ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

 Η Μακάμπι δεν έχει αγωνιστεί από τις 3 Ιανουαρίου, λόγω των διαδοχικών κρουσμάτων μεταξύ των παικτών και του επιτελείου της. Πριν από το παιχνίδι με το «τριφύλλι», έπρεπε ήδη να αναβληθούν οι αναμετρήσεις της «ομάδας του λαού» για τη 19η και την 20ή αγωνιστική κόντρα σε Μπασκόνια και Άλμπα Βερολίνου, αντίστοιχα.

 Το νέο κύμα της πανδημίας έχει επηρεάσει σοβαρά την ομαλή εξέλιξη της Euroleague τις τελευταίες εβδομάδες. Από την 21η αγωνιστική, που διεξάγεται σήμερα και αύριο, τέσσερα παιχνίδια έχουν ήδη αναβληθεί προς το παρόν: Ζαλγκίρις Κάουνας-Ερυθρός Αστέρας, Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αρμάνι Μιλάνο-Ούνικς Καζάν και Φενερμπαχτσέ-Άλμπα Βερολίνου.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης